Ως κτηνίατροι, πιστεύουμε πως η πρόληψη είναι προτιμότερη της θεραπείας, πριν το κατοικίδιό σας εμφανίσει συμπτώματα οποιασδήποτε πάθησης. Η έγκαιρη διάγνωση πολλών ασθενειών, αυξάνει το προσδόκιμο και την ποιότητα ζωής τους.


Το Kτηνιατρείο MyVet προσφέρει μία οικονομική και εύκολη λύση για τις ανάγκες που έχουν τα κατοικίδιά σας, εξασφαλίζοντάς τους την απαραίτητη φροντίδα για όλη τη διάρκεια του χρόνου, ώστε να τα κρατάτε χαρούμενα και υγιή με το μικρότερο δυνατό κόστος.


Το MyVet Club σας επιτρέπει, με μία χαμηλή μηνιαία συνδρομή, να προσφέρετε την καλύτερη δυνατή προστασία στα αγαπημένα σας κατοικίδια, μειώνοντας σημαντικά τα έξοδα των ετήσιων αναγκών τους, χαρίζοντας έτσι σε εσάς ηρεμία και ασφάλεια.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Περιλαμβάνονται όλοι οι βασικοί ετήσιοι εμβολιασμοί του σκύλου και της γάτας.

Για όλη τη διάρκεια του έτους, χορηγείται αγωγή για εξωπαράσιτα και ενδοπαράσιτα, πάντα με κτηνιατρικά προϊόντα

υψηλής ποιότητας.

Ελέγχουμε το κατοικίδιό σας κάθε 6 μήνες με μία δωρεάν, πλήρη κλινική εξέταση.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ

Η εγγραφή σας στο μηνιαίο πλάνο, γίνεται με μία απλή χρεωστική ή πιστωτική κάρτα και η συνδρομή σας διαμορφώνεται ανάλογα με το σωματικό βάρος του κατοικιδίου σας, όπως φαίνεται παρακάτω:

Κερδίζετε >3€ ανά μήνα ή 40€ ανά έτος

Κερδίζετε >3€ ανά μήνα ή 40€ ανά έτος

Κερδίζετε >7€ ανά μήνα ή 89€ ανά έτος

Κερδίζετε >5€ ανά μήνα ή 64€ ανά έτος

Κερδίζετε >3€ ανά μήνα ή 35€ ανά έτος

Αντιλαμβανόμαστε τους περιορισμούς ενός οικογενειακού προϋπολογισμού. 
Δεν χρειάζεται πλέον να αναβάλλετε την ιατρική πρόληψη και περίθαλψη του κατοικιδίου σας, ώστε να αντιμετωπίζετε αργότερα σοβαρότερα προβλήματα με πιο ακριβές θεραπείες.