Μία δωρεάν γενική ούρων
Αγοράστε τη 12μηνη συνδρομή σας ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους, ανάλογα με το είδος και το μέγεθος του κατοικιδίου σας. Εάν δεν είστε σίγουροι για το ακριβές βάρος του κατοικιδίου σας, κλείστε το ραντεβού σας για να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά.
Δωρεάν κόψιμο νυχιών
-20% στον καθαρισμό δοντιών
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
-20% στην κλινική εξέταση
ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Περιλαμβάνονται όλοι οι βασικοί ετήσιοι εμβολιασμοί και μαζί επιπλέον το εμβόλιο της Παραγρίππης για τον σκύλο και το εμβόλιο της Λευχαιμίας για τη γάτα.
Για όλη τη διάρκεια του έτους, χορηγείται αγωγή για εξωπαράσιτα και ενδοπαράσιτα, πάντα με κτηνιατρικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Επιπλέον Οφέλη
Ως κτηνίατροι, πιστεύουμε πως η πρόληψη είναι προτιμότερη της θεραπείας, πριν το κατοικίδιό σας εμφανίσει συμπτώματα οποιασδήποτε πάθησης. Η έγκαιρη διάγνωση πολλών ασθενειών, αυξάνει το προσδόκιμο και την ποιότητα ζωής τους. Το Kτηνιατρείο MYVET προσφέρει μία οικονομική και εύκολη λύση για τις ανάγκες που έχουν τα κατοικίδιά σας, εξασφαλίζοντάς τους την απαραίτητη φροντίδα για όλη τη διάρκεια του χρόνου, ώστε να τα κρατάτε χαρούμενα και υγιή με το μικρότερο δυνατό κόστος. Το MYVET Club σας επιτρέπει, με μία χαμηλή μηνιαία συνδρομή, να προσφέρετε την καλύτερη δυνατή προστασία στα αγαπημένα σας κατοικίδια, μειώνοντας σημαντικά τα έξοδα των ετήσιων αναγκών τους, χαρίζοντας έτσι σε εσάς ηρεμία και ασφάλεια.
ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ
Αντιλαμβανόμαστε τους περιορισμούς ενός οικογενειακού προϋπολογισμού. 
Δεν χρειάζεται πλέον να αναβάλλετε την ιατρική πρόληψη και περίθαλψη του κατοικιδίου σας, ώστε να αντιμετωπίζετε αργότερα σοβαρότερα προβλήματα με πιο ακριβές θεραπείες.

Ελέγχουμε το κατοικίδιό σας κάθε 6 μήνες με μία δωρεάν, πλήρη κλινική εξέταση. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να ανιχνεύσουμε τυχόν πρώιμα συμπτώματα σοβαρών παθήσεων.